Preparationerna är i full fart, laboratoriet kokar ihop nya smittor och likdelar samlas på vacker hög. De odöda är tillbaka. För 13:e året i rad presenterar vi stolt Stockholm Zombie Walk.

ÅRETS FÄRDVÄG

I år sker Stockholm Zombie Walk på lördag den 17 augusti 2019. 

Samling sker kl.13:00 vid Bofills båge, Södermalm.

Avmarsch sker tidigast kl.14:00 och med följande färdväg: Fatbursparken > Medborgarplatsen > Götgatsbacken > Sankt Paulsgatan > Swedenborgsgatan > Högbergsgatan > Rosenlundsgatan > Maria Skolgata > Korsar Ringvägen > Zinkens väg > Hornsviksstigen > Tantolunden. 

Avslut sker i Tantolunden. 

 

Vi kommer sedvanligt guida er med musik och spex, men ta gärna en stund och studera kartan, då det råder lite särskilda omständigheter för att komma hela vägen till slutet. 

ORDNING

Vi har en strikt policy när det gäller vapen. Inga skjutvapen, tillhyggen eller rekvisita som kan misstas för riktiga får tas med. Detta gäller även vapen som avfyrar någon form av projektiler såsom: airsoft-, nerf- och skumgummivapen. Inga undantag. Vattenpistoler, leksaksvapen, etc. som synligen inte är riktiga och kan särskiljas från långt avstånd är tillåtna. 

 

Vi vädjar våra zombies att röra sig så långsamt som möjligt, och om man vid något tillfälle hittar sig själv i fronten av paraden, att gärna stanna upp, vända sig om och beskåda alla andras kreationer en stund. 

 

Lek med de som vill leka, hasa långsamt och ha riktigt kul! 

SMINK

För er som vill ha hjälp med sminkning så kommer SFX-artister från Make Up Institute Stockholm vara på samlingsplatsen och utföra enklare sminkjobb mot en symbolisk summa. De kommer vara där från kl.12:00. Dock är platserna och tiden för detta begränsad så kom i god tid.

INSTAGRAM

Följ oss på @stockholmzombiewalk och använd dig av vår hashtagg #stockholmzombiewalk för att få möjligheten att synas bland våra medier.

PRESS

(Enbart fotografer/videografer): För publicering av dina bilder i albumet “Stockholm Zombie Walk 2019" som läggs upp efter eventet, följ dessa steg:

 

1. Välj ut max 25 stycken av dina bästa bilder. (Till skillnad från tidigare år har vi begränsat antalet bilder för att alla fotografer ska få likvärdig exponering).

 

2. Komprimera dessa till en zip-fil.

 

3. Skicka en nedladdningsbar länk eller fil till media@szw.se.

 

OBS. Vi anger endast en rad med bildtext där det står "© + ditt namn" på alla dina bilder vid publicering. Om du vill marknadsföra din hemsida eller Instagram ytterligare, lägg detta som en vattenstämpel på dina bilder. 

Om du EJ vill publicera bilderna i vårt gemensamma album går det lika bra att posta en länk till ditt album i eventet. Glöm inte inte att göra albumet offentligt innan bara.

Gällande videografer som filmar eventet med DSLR eller liknande professionell utrustning (ej mobilkamera alltså) går det även bra att skicka in ert material för möjligheten till publicering på våra kanaler. Skicka detta till media@szw.se. 

© Stockholm Zombie Walk - Org.nr: 802516-4362